KIBRIS BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI KUTLAMASI

20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtının 45. Yıldönümü dolayısıyla 18 ve 21 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Harp Malulü Galizler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Genel Başkanlığı ve Şube Başkanları ile programa katılım sağlamışılardır.

Program dâhilinde Genel Başkan Sayın Mustafa IŞIK, Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Antalya Şube Başkanı Ali KUŞ, Isparta Şube Başkanı Musa İRAZ, Gaziantep Şube Başkanı Cabbar CÜCÜK, Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus KARAMAN, Konya Şube Başkanı Süleyman EGE, Etimesgut Şube Başkanı Gülser AKGÜL, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Oktay KAYA ve Kocaeli Şube Başkanı Mustafa ÇOLAK olarak KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa AKINCI, KKTC Başbakanı Sayın Ersin TATAR, KKTC Meclis Başkanı Sayın Teberrüken ULUÇAY, KKTC Dışişleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Kudret ÖZERSAY, KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Sayın Tuğ. Tevfik ALGAN, KTBK Komutanı Tüm. Sayın Yılmaz YILDIRIM, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Sayın Ünal ÜSTEL makamlarında ziyaret edilerek Dernek tarihçesi hakkında bilgi verilmiş olup faaliyetlerle ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. 20 Temmuz 2019 tarihinde resmigeçit törenine Kıbrıs Gazileri, Kıbrıs Mücahitleri ve halk ile beraber katılım sağlanmıştır.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Bu duygu ve düşüncelerle Kıbrıs Barış Harekâtının 45. Yıldönümünü kutlar, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet hayatta olan gazilerimize ise sağlıklı ömürler diledi.

 

Paylaş