ŞEHİT BABASI ÇALIŞKAN’I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetimi, Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKAN’ ı evinde ziyaret etti.

23.05.1994 tarihinde şehit düşen Dnz. Piyade Er Caner ÇALIŞKAN’ in babası Şerafettin ÇALIŞKAN yaşının vermiş olduğu rahatsızlıklar ve şehit olan çocuğundan sonra eşinin üzüntüden dolayı rahatsızlanıp 2005 yılında vefat ettiğini, iki erkek bir kızının olduğunu, iki erkek çocuğunun böbrek yetmezliği dolayısıyla diyalize girdiğini kızının ise şeker ve üzüntünden dolayı bir gözünün görmediğini ve diğer gözünün de etkilendiğini söyleyerek bu olayları üst üste geldiğini dolayısıyla kendi sağlığının da etkilendiğini dile getirdi. Kendisinin tek isteğinin hastalıktan dolayı dışarıya fazla çıkamadığından birileri tarafından ziyaret edilmeyi beklediğini, siz dernek yöneticilerinin evimde beni ziyaret etmeniz beni son derece mutlu etmiştir dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, her yıl mayıs ve haziran aylarında 17 İlçe, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale olmak üzere gazi ve şehit ailelerini ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade etti. Şehit Babası Şerafettin ÇALIŞKAN’ a kendilerini tekrardan ziyarete geleceklerini, bir sıkıntısı oldukları takdirde kendilerini aramalarını söyledi.

  • Etiketler:
Paylaş