BURSA ŞUBE BAŞKANI GAZİ METİN ŞENOL DAN BAYRAM MESAJI

BURSA ŞUBE BAŞKANI GAZİ METİN ŞENOL DAN BAYRAM MESAJI

Aziz şehitlerimizin, karaman gazilerimizin ile değerli ailelerini

Yeryüzün de insanları etkisi altına almış olan Korona virüsün etkileri Ülkemizde de etkilerini göstermiş olup Ülke genelinde Devletimiz tarafından gerekli tedbirler almaya sevk etmiştir. Virüsün etkilerini azaltılması ortadan kaldırılması için Ülke genelinde kurum ve kuruluşlarla birlikte etkin bir mücadele verilmektedir. Korona virüsün ile mücadele ederken gerekli tedbirler dolayısıyla dernek faaliyetlerine ara verilmişti. Bu sebepten dolayı milli ve dini bayramlarımızı coşkulu bir şekilde kutlayamadığımız gibi büyüklerimizin ellerinden öpmeyip eş ve dosalarımıza sarılmadan temas etmeden buruk bir bayram geçireceğiz.

Yaşana bunca olumsuzluklara rağmen gerek sınırlarımız içerisinde gerekse sınırlarımız dışında terör ve destekçileriyle yapılan mücadele havadan karadan ve çeşitli tedbirlerle devam etmektedir. Bu mücadelelerde devletimizin güvenlik güçleri şehit ve gazi olmaktadır. Vatan, Bayrak ve İnanç uğruna şehit olan şehitlerimize ile ahrete intikal etmiş gazilerimize Allah tan rahmet hastanelerde yatan yaralı ve hayatta olan gazilerimize sağlıklı, huzurlu ve sıhhatli bir yaşam dilerken şehit ailelerinde sabırlar dilerim,

Dünya geneli ve Ülkemiz olarak bütün zorluklar karşısında tek yürek olarak birleşip tüm olumsuzlukları yeneceğimizden hiç şüphem yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerim ile kahraman gazilerim başta olmak üzere tüm Müslüman âleminin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, her şeyin gönlünüzce olmasını ve sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum.

 

Gazi Metin ŞENOL

Başkan

Paylaş