Şehit-Gazi-Sen Konfederasyonu (Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları ile Tüm Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası) Genel Başkanı Fatih OCAK, Şehit Gazi Sen. Kültür Genel Başkanı Şehit Kardeşi Fikret ÖZMEN ve Şehit Gazi Sen. Enerji Genel Başkanı Gazi Tufan ALABALIK Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Derneğimizin 15. Olağan Kurul seçimlerinde tekrar seçilen Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ile Şehit-Gazi-Sen Konfederasyonu Başkanı Fatih OCAK kamu kurumlarında çalışan gazi, gazi yakınları ve şehit yakınlarının iş yerlerindeki yaşadıkları sorunlar, maaşlar, maaş zamları, yürürlükteki yasaların uygulanmalarındaki aksaklıklar, yasalardaki boşluklar konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Şehit-Gazi-Sen Konfederasyonu Başkanı Fatih OCAK, Şehit Kardeşi Fikret ÖZMEN ve Gazi Tufan ALABALIK a ziyaretlerinden ve göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü kendilerine teşekkürlerini iletti.

  • Etiketler:
Paylaş