BURSA GENÇ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa Kızılay Gönüllüleri gençlerine teşekkür ederiz.

Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışma sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmada Türk Kızılay ı kan bağışı, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su hizmetleri sunmaktadır.

Bursa Kızılay gençlik kolları bu yılki BABALAR GÜNÜ nde bir sosyal projeye daha imza attılar. Bu Vatanın bütünlüğü için en değerli varlıkları olan oğullarını bu Vatan için Şehit vermiş babaları ve yine Vatan için vücut uzuvlarını feda etmiş aziz kahraman gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek Babalar Gününü kutlayıp şükranlarını sunmuşlardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu olarak Bursa Kızılay Gönüllüleri gençlerine teşekkür ederiz.

  • Etiketler:
Paylaş