YENİŞEHİR’ DE İKAMET EDEN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri YENİŞEHİR de ikamet eden Gazi ve Şehit ailelerini ziyarette bulundular.

GAZİ DEMİR AKGÜÇ ZİYARETİ

Gazi Demir AKGÜÇ 1954 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yaparken geçirmiş olduğu kazadan dolayı omurilik ve yürümesinde kısıtlamalar olduğundan dolayı severek başladığı askerlik görevinden Gazi olarak ayrılmıştır. Gazimiz 1933 doğumlu ve yaşında vermiş olduğu nedenlerden dolayı görme, işitme, yürüme ve Alzheimer hastalıklarından dolayı rahatsızdır. Gazimizi ziyaret edip dernek olarak bir nebzede olsa dışarıda gezebilmesi için tekerlekli sandalye verilmiştir.

GAZİ SELİM KUVANCI ZİYARETİ

  1. Selim KUVANCI vatani görevini yapmak için acemi birliğinden sonra SİİRT ili ŞİRVAN ilçesi karakolunda görev yapmıştır. Tim olarak göreve giderken terör örgütü mensuplarının roket atması sonucunda ayağını kaybederek Gazi olmuştur. Gazimiz Selim KUVANCI BURSA ili YENİŞEHİR ilçesinde ikamet etmektedir.

GAZİ RAHMİ ERTEM ZİYARET

  1. Rahmi ERTEM 1984 yılında AĞRI İlinde vatani görevini yaparken ayağına isabet eden kurşun ile yaralanarak Gazi olmuştur. Gazimiz Rahmi ERTEM BURSA ili YENİŞEHİR ilçesinde ikamet etmektedir.

ŞEHİT İPEKTEN AİLESİ ZİYARET

1998 Yılında Şehit olan Hikmet İPEKTEN in ailesi evlerinde ziyaret edilmiştir.

Şehit ailesi dünya ve ülke genelinde görülen COVID-19 VİRÜS sebebi ile hastanede tedavi edilmişlerdir. Tedavi sonrası Şehit babasında AKUT solunum yetmezliği teşhisinden dolayı hastaneye yatırılmıştır. Yapılan görüşme sonucunda Şehit anne ve babamızın durumlarının iyi olduğu öğrenilmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri YENİŞEHİR ilçemizde ikamet eden Gazi ve Şehit ailelerine ziyaretler yapıp varsa sıkıntılarını gidermek ve taleplerini değerlendirmek için ziyaretler gerçekleştirmiştir.

Bu ziyaretlerde ailelerimizin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.

  • Etiketler:
Paylaş