GAZİMİZİN MUTLU GÜNÜ

Bursa Mustafakemalpaşa İlçesinde ikamet eden gazimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetimini kızının nişanına davet etti.

Gazi Ömer BAHADIR yıllardır Bursa Mustafakemalpaşa İlçesinde oturmakta olup aynı zamanda Mustafakemalpaşa da esnaflık yapmaktadır. Derneğimize yaklaşık iki yıldır üye olan gazi Ömer BAHADIR her fırsatta derneğimizi ziyaret edip bizleri de davet ederdi. Dernek yönetimi olarak bizlerde gazimizi ziyarette bulunurduk. Ailesi ile bizlere evini açan bizlerle ilgilenen gazimizin kızının nişan töreni olduğunu söyleyip bizleri davet etmişti. Dernek yönetimi olarak bizlerde Mustafakemalpaşa İlçesine erkenden giderek İlçede ikamet eden aileleri ziyaret edip akşamda gazimizin kızının nişan törenine katıldık.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube yönetimi olarak şahsım yönetimim ve üyelerim adına gazimizin kızına bu güzel başlangıcın mutluluk, saadet ve huzur getirmesini temenni ederken her şeyin gönüllerince olmasını dilerim.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş