YAYLI AİLESİNİN SÜNNET DÜĞÜNÜ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan Şehit Babası Ahmet YAYLI’ nın torunları Emirhan KAHRAMAN, Eymen KAHRAMAN, Sinan KAHRAMAN’ ın sünnet düğünleri 01.09.2021 tarihinde Kristalpark Düğün Salonu Salon Ametist te aile fertleri, gazi şehit ailelerinin yan ısıra davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Kristalpark Düğün Salonu Salon Ametist te düzenlenen düğün töreni Mevlit okunması ile başladı. Düğün törenine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı, yönetim kurulu gazi, şehit aileleri ve çok sayıda aile yakınları düzenlenen düğün törenine katılım sağlarken verilen yemeğin ardından düğün son buldu.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, YAYLI ve KAHRAMAN ailesinin biricik evlatları Emirhan KAHRAMAN, Eymen KAHRAMAN, Sinan KAHRAMAN’ ın mutluluğu ailesinin olduğu kadar bizlerinde mutluluğu dur. Sünnet olan yeğenlerimize şahsım ve gazi şehit aileleri adına hayırlı olsun dileklerini sunar: Her Şeyin gönüllerince olmasını temenni ederim dedi.

 

 

Paylaş