TÜRKİŞ GENEL KURULU

Tarım İş Sendikası Bursa Şubesi 12. Olağan Genel kurulu 19.12.2021 tarihinde Cumartesi günü saat 10:00 da Merinos Gölpark ta gerçekleşti.

Türkiş’ in 8 yıldır Bursa Şube Başkanlık görevini yürüten Ayhan GÜRCE seçime tek aday olarak katıldı. Kongreye Türkiş Genel Başkanı, Genel Sekreteri, diğer İl Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Muhtarlar ve Delegelerin katılımıyla gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Ayhan GÜRCE katılan bütün delegelerin oylarını alarak yeniden başkan seçildi. Başkan Ayhan GÜRCE teşekkür konuşmasında 8 yıldır vermiş olduğu mücadeleye bıraktığı yerden devam edeceğini kendisine destek veren, vermeyen tüm çalışanların hak ve hukuklarını koruma anlamında ekibi ile beraber mücadele edeceğini ifade etti. Tüm delegelere ve katılımcılara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL Türkiş Bursa Şube Başkanlığına aday olup güven tazeleyen Gazi Ayhan GÜRCE’ ye şahsı ve Gazi Şehit aileleri adına görevinde başarılar dilediler.

Paylaş