CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ’ ı makamında ziyaret ettiler.

Hâkim ve Savcılar Kurulu ( H S K ), 2022 kararnamesi ile Bursa Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ramazan SOLMAZ’ a ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL kendisi hakkında bilgi verdikten sonra yönetim kurulu üyeleri olan gazi ve şehit ailesi olan yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttılar. Denek Başkanı ŞENOL dernekleri, çalışmaları ile gazi, şehit aileleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ’ a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı şahsı, gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip görevinde başarılar diledi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ gazilik ve şehitlik tarihte nasıl yerini almışsa aynı şekilde de gönüllerde yerini almıştır. Bizlere düşen gazi ve şehitlerimizin emanetlerine de sahip çıkmaktır. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olarak tüm gazi ve şehit ailelerine kapımız her daim açıktır. Ailelerimizin ihtiyaç duymaları halinde elimizden gelen desteği vermeye hazır oluğumuz gibi dernek faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan konularda da destek verebileceklerini ifade ettiler.  Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığının değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, Tüm gazi ve şehit ailelerine saygı, sevgilerini ve selamlarını iletti.

Paylaş