KERİM USTAYA TEŞEKKÜRLER

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Hürriyet merkezde hizmet veren Kerim usta Lokantasını ziyaret ettiler.

22 yıldır Hürriyet merkezde bulunan lokanta çevre esnaf dışında lezzetli yemekleri ile tüm Bursa’ lılara hizmet vermektedir. Vatandaşlara verdikleri özenli hizmet dışında lokanta sahibi Kerim ŞEN ve çalışanları bu vatan için canlarını feda eden şehit yakınlarına ve uzuvlarını feda eden kahraman Gazilerimize ayrı bir özen göstermektedirler. Lokanta sahibi Kerim ŞEN usta vatan topraklarının bütünlüğü olan bayrağın göklerde dalgalanabilmesi, Türkiye topraklarında yaşayan herkesin güvenliği ve canlarını feda eden şehitlerin emanetlerine ellerinden gelen her türlü saygı, özenli davranışı hak ettiklerini, bu güne kadar maddi manevi destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Keri Usta Lokantası sahibi Kerim ŞEN’ e duyarlılığından dolayı Şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkür ederek plaket taktim ettiler.

Paylaş