DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRÜNE İADE İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevine başlayan Cihat ÇANAK’ a iade i ziyaretinde bulundular.

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevine başlayan Cihat ÇANAK 19 Eylül günü ve tanışma amacı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığına ziyarette bulunmuştu. Dernek Başkanı Metin ŞENOL Yönetim Kurulunda görev alan Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Gazi İsmail TOPÇU, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevine başlayan Cihat ÇANAK’ a iade i ziyaret gerçekleştirerek yeni görevinde başarılar dilediler.

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat ÇANAK gazi ve şehit ailelerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Sayın ÇANAK gazi, şehit ailelerine selam ve saygılarını iletip ziyaretlerinden dolayı başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

 

Paylaş