TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı; Başkan Metin ŞENOL ve yönetimi olarak, Muharip Gaziler Derneğini ziyarette bulundular.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığında yapılan görev değişikliği nedeni ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyeleri, BEMŞAD Başkanı Nevin FIRTINA hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL göreve gelen birbirinden değerli gazi abilerimize başarılar dilerken, dün olduğu gibi bugünde birlikte hareket ederek sıkıntıların üstesinden geleceklerini söyledi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Adem ERDEM Dernek Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni bir başlangıç enerji demektir birlikte nice başarılara ve güzelliklere imza atarız dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Yönetim Kurulunun yeni göreve başlaması ve 11 ayın sultanı için hazırlanan Ramazan-ı Şerif programı adına okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyip, ikramlar eşliğinde Ramazan ayına özel hasbıhal ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı; Başkan Metin ŞENOL şahsı ve yönetimi adına, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adem ERDEM ve yönetimine misafirperverliği için teşekkürlerini sundu.

 

 

Paylaş