BURSA DA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE BÜYÜK BULUŞMA

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği “Bursa’da Sivil Toplum Kuruluşları ile Büyük Buluşma" programı Merinos Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları ile Büyük Buluşma toplantısına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan ALA Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN, AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve STK üyeleri katıldı. Burada yapılan konuşmalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur AKTAŞ “Bursa için yaptıklarını ve yapacakları anlatırken kendilerine destek veren Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ‘a, Bursa’ lı milletvekillerine, Bursa da ki kurum ve kuruluşlar ile Bursa’ lı hemşerilerine teşekkür etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan ALA da” Bursa ya desteklerinin devam edeceğini ve Bursa yı daha da kalkındırmak için çalışmaya devam “dedi. Sanayi ve Teknoloji Başkanı Mustafa VARANK ‘ ta “Milletin 14 Mayıs ‘ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çoğunluğu Cumhur İttifakı’na verdiğini belirterek,28 Mayıs‘ta da farklı bir neticeyle çok daha başarılı bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi ve STK lar dan desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa’da Sivil Toplum Kuruluşları ile Büyük Buluşma programına katılım sağladı.

Paylaş