SEVGİLİ BABALARIMIZ

Sevgili babalarımız bugün sizin gününüz, Bu özel günü kutlamak ve sizi anlamak için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Sizler kalplerimizin en derin yerinde, gönüllerdesiniz. Hepimiz için bir kahraman, bir öğretmen, bir dost ve bir örnek oluyorsunuz. Sizlerin sevgisi, fedakârlığı ve destekleri sayesinde büyüdük, geliştik ve hayatta kalma başarısı elde ettik. Sizler bizlere güç ve güven veriyorsunuz.

Sevgili Babalarımız, sizlerin sabrını, bilgeliğinizi ve sevginizi takdir etmek için yeterli kelimeyi bulmak zordur. Babalarımız olarak bize değerli yaşam dersleri vermeye caba gösterdiniz. Sorunlarımızı çözme konularında bizlere rehberlik ettiniz ve en önemlisi, sevgi ve şefkatinizle mutlu bir aile ortamı sağladınız. Sizlerin fedakârlığı ve sevgi dolu kalpleriniz için minnettarız. Babalar Günü, sizin için özel bir kutlama günüdür. Bugün, sizlere sevgimizi ve takdirimizi sunmak için bir fırsattır. Minnettarlığımızı ifade etmek, size teşekkür etmek ve sizlere ne kadar saygı duyduğumuzu kelimelerle anlatmak mümkün değildir. Sizlerin varlığı hayatımıza anlam kattığı gibi, çocuklarınız olarak sizlerin her zamanını onurlandırmak bizlerin asli görevi olacaktır. Sevgili Babalarımız, sizler sadece bir gün değil, her gün kutlanmayı hak ediyorsunuz. Sizlerin bitmek bilmeyen destek ve sevginizle her zorluğun üstesinden gelebildik. Sizlerin omuzlarında büyüyüp ve hayatta kalma başarısını elde etmeye çalışıyoruz. Sizlere minnettarlığımızı ve sevgimizi her zaman hissettirmek istiyoruz.

Bu özel günde başta şehit ve gazi babaları ve gazilerimiz olmak üzere, değerli varlığımız babalarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, vefat edenleri rahmetle anıyoruz. Sadece baba olan değil, yüreği babalık hisleriyle dolu olan, evlatlarına hem anne hem baba olan herkesin Babalar Günü'nü kutluyoruz…

 

Paylaş