VEFALI CANLAR KOOPERATİFİNDEN ZİYARET

Vefalı Canlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

Vefalı Canlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Genel Başkan Vekili Zarife KURT, Onursal Başkan Vekili Güzide ALADAĞ, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Ümmühan ASTAM, Sivil Savunma Birim Başkanı Selma DÖKÜK, Teşkilat Başkanı Gülbeyaz KESER ve Delege Üyesi Meva BEKTAŞ, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret Genel Başkan Vekili Zarife KURT, Vefalı Canlar Kadın Girişimi, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden ve kadınların ekonomik güçlenmesine katkı sağlamayı amaçlayan bir kooperatif merkezi olduğunu. Bu bağlamda, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak tanışmak olduğunu ifade etti. Vefalı Canlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri, Kadın girişimciler, üretim ve işletme işletmelerindeki deneyimlerini paylaşarak, kadınların iş hizmetleri, gelir elde etme konusunda destek olmayı hedeflediklerini. Kooperatifi' nin yarattığı el yapımı ürünlerin satışlarından elde edilecek gelirin kadın girişimciler desteklenmiş olacaklarını, amaçlarının toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelme dayanışması ve işbirliği içinde hareket yönetiminin önemli bir örneğini oluşturmaktadır. Bu tür etkinliklerin, toplumun olumsuz özelliklerine yardım etmek ve onları desteklemek için yapılan, büyük bir rol oynuyor dedi. Vefalı Canlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Genel Başkan Vekili Zarife KURT, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL’ a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL, Dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Vefalı Canlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Genel Başkan Vekili Zarife KURT’ a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş