TURAN DEVLETLERİ TEŞKİLATI GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DENEĞİNİZİYARET ETTİLER.

Uluslararası Turan Devletleri Teşkilatı Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulundular.

Uluslararası Turan Devletleri Teşkilatı Bursa Şube Başkanı Ziya KILIÇ ve İlçe Başkanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ettiler. Uluslararası Turan Devletleri Bursa Şube Başkanı Ziya KILIÇ, Turan coğrafyasında yaşayan, Türk halklarının ve Türk kültürünün birleşmesine dayanan çalışmaların yürütülmesi, Türk bilincini, yaşam ve ananelerinin yaşatılması amacı ile kurulduğunu ifade etti. Sayın KILIÇ, Uluslararası Turan Devletleri Teşkilatı Bursa Şube Başkanlığının 10 Ağustos 2023 tarihinde geniş katılım ile yapılacak olan açılış örenine davet etmek ve bu açılışta gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmak istediklerini. Başkan Ziya KILIÇ iler ki dönemlerde farklı etkinliklerle bir arada olmak istediklerini ifade ederken Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ziyaretlerinden dolayı Bursa Şube Başkanı Ziya KILIÇ’ a ve İlçe Başkanlarına teşekkür ederken, Türk halklarının ve Türk kültürünün birleşmesi için çıkılan bu yolda kendilerine başarılar dilerken, gazi ve şehit aileleri olarak gerekli desteği verebileceklerini ifade etti.

Paylaş