ŞEHİT EŞİ VE ÇOCUĞUNU ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Şehit Eşi ve Şehit Çocuğunu ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesir Edremit İlçesinde ikamet eden Şehit Eşi Dudu BİLİR ve Şehit Çocuğu Safinaz BARUTOĞLU’ nu ziyarette bulundular. Dernek Başkanı Metin ŞENOL vatan savunmasında canını feda eden kahramanımızın ailesine destek olmak ve onların acılarını paylaşmak yanlarında olduğumuzu hissetmeleri için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. Dernek Başkanı ŞENOL, Şehit Eşi Dudu BİLİR ve Şehit Çocuğu Safinaz BARUTOĞLU şahsı ve dernekleri olarak yapabilecekleri konularda her zaman desteğe hazır olduklarını ifade ederken kendilerini ağırladıklarından olayı teşekkür etti.

Şehit Eşi Dudu BİLİR, Eşimin şehit düşmesinin ardından yaşadığımız acıyı paylaşan, bize omuz veren ve yanımızda olan siz değerli dernek yönetimi üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Her zaman yanımızda olduğunuz, desteklerinizi esirgemediğiniz ve zor anlarımızda bizimle olduğunuz için minnettarız. Eşimin anısını yaşatmak ve onun adına yapacağımız faaliyetlerle vatan ve millet sevgisini pekiştirmeye devam edeceğiz. Derneğimiz aracılığıyla gerçekleştireceğimiz projelerle, eşimin ve diğer şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve onların değerli mirasını sürdürmek amacındayız. Sizlerin desteğiyle bu hedeflere ulaşacağımıza inancımız tam. Bir kez daha, eşimin anısını yaşatma yolunda bize gösterdiğiniz destek için teşekkür ederim dedi.

 

Paylaş