İSTANBUL'DAN GELEN GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ BURSA'DA ANLAMLI BİR BULUŞMAYA İMZA ATTI

İstanbul Avrupa Yakası Şubesi Başkanı Önder ÇELİK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Üyeleri, Bursa'da düzenledikleri kültür gezisi kapsamında anlamlı bir buluşmaya imza attılar. Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk başkentlerinden biri olan ve tarih kokan atmosferiyle bilinen Bursa, gazi ve şehit ailelerini iki günlük bir gezi programını ağırladı.

İstanbul Dernek Yöneticileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulunarak, iki derneğin olumlu ve uyumlu istişarelerde bulunduğunu vurguladılar. Bu da, gazi ve şehitliğin onurunu ve saygınlığının korunması amacıyla yapılan kişisellerden bahsedildi. Ayrıca refahın artması ve bu ailelerin yaşam özgürlüğünün artması adına çeşitli projeler ele alındı.

İstanbul Avrupa Şubesi Başkanı Önder ÇELİK, Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL' a teşekkür etmek ve anlam dolu bir hatırayı bırakmak amacıyla plaket takdim etti. Başkan Metin ŞENOL ise karşılıklı dostane atmosferi pekiştirmek adına, Bursa' yı simgeleyen, Bursa'nın eşsiz dokusunu aydınlatan bir tablo hediye etti. Bu jestler, dernekler arasındaki dayanışma ve iş birliğini daha da güçlendirdi.

Bursa Şube Yönetimi, akşam saatlerinde İstanbul Şube Üyelerini konakladıkları Çelik Palas Otel'inde ziyaret ederek gazi ve şehit ailelerine hoş geldiniz dedi. Başkan Metin ŞENOL, derneklerinin önemine değinerek, bu birlikteliğin önemini vurguladı. Gece boyunca devam eden samimi sohbetler, karşılıklı anlayış pekiştirici ve gazi ve şehit aileleri arasındaki bağları güçlendirdi. Bu anlamlı buluşma, Türkiye'nin farklı desteğin gelen gaziler ve şehit ailelerinin bir arada birbirini daha yakından tanıma ve dayanışma içinde olma fırsatı buldular.

 

Paylaş