ŞEHİT KIZIMIZ ÖĞRETMENDEN DERNEĞE ANLAMLI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı’nın üyelerinden olan Şehit Kızı ve matematik öğretmeni olan Derya DİŞKESER öğrencileriyle Derneği ziyaret ettiler.

Öğretmenler günü vesilesiyle Mihraplı Abdülkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesin de görev yapan ve matematik öğretmeni olan şehit Kızı Derya DİŞKESER okulundaki öğrencilerden oluşan Şüheydaya Vefa Kulübü üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ederek dernekte, Şehit anne babalarıyla, gazilerle bir araya geldiler. Öğrenciler Mihraplı Şehitlik Anıtı Yerleşkesinde Şehitlik Abidesini, müzeyi, Dernek binası içindeki şehitlerin ve gazilerin fotoğrafının sergilendiği odayı gezdikten sonra konferans salonunda gazi ve şehit aileleri ile birlikte Dernek Başkanı Metin ŞENOL öğrencilere derneği tanıtarak gaziliği ve şehitliği anlattı, anılarını ve gazilikten sonraki hayatta adaptasyon süreçlerini anlattı. Gazilerin ve şehitlerin ülkemiz için uzuvlarını ve canlarını feda ederek görevlerini yaptıklarını siz öğrencilerin görevinin derslerine çok çalışmak olduğunu, en büyük silahın kalem olduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL şehit Kızı ve öğretmen Derya DİŞKESER' in öğretmenler gününü kutladı, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, daha sonra derneğin fuaye alanında öğrenciler kendi elleriyle yaptığı ikramlıkları gazi ve şehit ailelerine ikram ettiler.

 

Paylaş