100. YIL BURSA GAZİLER VE ŞEHİTLER HATIRA ORMANI AÇILIŞINA DAVET

Bursa'da gerçekleşecek olan 100. Yıl Bursa Gaziler ve Şehitler Hatıra Ormanı projesi için düzenlenecek açılış etkinliğine tüm halk davetlidir. Uluslararası Turan Teşkilatı Bursa İl Başkanlığı ile Kalbimdeki Umut Derneği Başkanlığı tarafından bir araya gelinen etkinlik, vatan savunmasında gazi ve şehit olanların anılarını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Turan Teşkilatı Başkanı Ziya KILIÇ, Başkan Yardımcısı Osman SARI, ve Kalbimdeki Umut Derneği Başkanı Serkan KARTUNA' nın liderliğinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanları ile yapılan görüşmeler sonucunda, 100. Yıl Bursa Gaziler ve Şehitler Hatıra Ormanı projesine destek verme kararı alındı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, 24 Aralık 2023 tarihinde saat 13:30' da Ovaakça Çamlık Villaları Mevki, Osmangazi'de düzenlenecek olan etkinliğe tüm gazi ve şehit ailelerini, vatandaşları ve ilgilileri davet etti. Açılış etkinliği, vatan savunmasında fedakârlık gösteren kahramanlarımızın anılarına duyulan saygının bir ifadesi olarak önemli bir etkinlik olacaktır.

Katılımcılar, bu özel gün boyunca bir araya gelerek gazi ve şehitlerin hatıralarını yaşatma amacını destekleyebilecek ve bu anlamlı projeye duydukları saygıyı gösterebileceklerdir. Tüm halkın bu anlamlı etkinliğe katılımı beklenmektedir.

 

Paylaş