İSTANBUL ŞUBE HİZMET BİNASI AÇILIŞI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi'nin hizmet binası açılışı, 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Açılışa İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Sayın Oktay YILMAZ'ın katılımıyla önemli bir atmosferde gerçekleşti.

Açılışta Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şube Başkanı Önder ÇELİK, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Şanlı şerefle vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getirdik. İstanbul Şube Başkanlığı'nın Dernek Bina açılışını İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Sayın Oktay YILMAZ, Kaymakamlar, il jandarma komutan yardımcısı, iş insanları, genel merkez yönetim kurulu ve ikinci başkanı Sayın Doğan GÖMÜK, çok kıymetli şube başkanlarımız, iş insanları, kıymetli şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz ile misafirlerimiz ve basınımızla birlikte açılışı gerçekleştirdik. Sözümüz asaletimizdir. Bu vesileyle İstanbul Şube Başkanlığı olarak yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olup, bundan sonra da camiamıza yakışır her bir projenin altına imza atmaya devam edeceğiz. Kıymetli şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz her şeyin en iyisine layıktır. İstanbul Şube Başkanlığı olarak derneğimizin yapımını sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU, sekretarya, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı'na, taş yapı inşaat firmasına emeği geçen tüm herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz."

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ise, açılışta kader arkadaşı ve İstanbul Şube Başkanı Önder ÇELİK’e ve ekibine gösterilen gayret, çaba ve başarıdan dolayı tebriklerini iletip, bu eserin yapılmasında emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti ve bu eserin camialarına hayırlı olmasını diledi.

 

Paylaş