YILDIRIM BELEDİYESİ GAZİ ŞEHİT MASASI ZİYARETİ

 

 

          Yıldırım Belediyesi olarak Şehit yakınlarına ve Gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını hissettiren Yıldırım Belediyesi Gazi ve Şehit masası oluşturarak bu masalarda dayanışma ve yardımlaşma ile Gazi ve Şehit ailelerinin rahat etmelerini amaçlamaktalar. Gazi ve Şehit masaların da  görev yapan Sayın Feyyaz Bey ve Sayın Tuğba Hanım yıldırım bölgemizdeki camiamıza her türlü katkıyı sunmaya çalışmakla beraber aileleri evlerinde ziyaretler yaparak onların gönüllerini ve dualarını almaktalar.

        Sayın Feyyaz Bey ve Sayın Tuğba Hanım yıldırım bölgemizdeki çalışmalar hakkında bilgi vermek ve derneğimizi hakkında bilgi almak varsa bizlerin talep ve sorunlarını dinlemek amacı ile ziyarete etmişlerdir.

         Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği olarak bu nazik davranışların dan dolayı ve her daim bizlerin ve camiamızın yanında olduklarından başta Yıldırım Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı EDEBALİ olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına ve Gazi ve Şehit masasında görev yapan arkadaşlara şahsım yönetim kurulum ve üyelerimizin adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar ileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

Paylaş