BURSA MÜFTÜSÜNÜ ZİYARET

    17.02.2016 tarihinde Bursa Müftüsü Prof.Dr.Mehmet Emin AY'ı makamında ziyaret ettik.

    Ziyaretimizin amacı geçtiğimiz günlerde gazi ve şehit ailelerinin derneğimize yapmış oldukları şikayetler dir. Bu şikayetler hac kontenjanı ile alakalı gazi ve şehit ailesi olduklarını belirtmelerine rağmen bu hakkı kullanamadıklarını ve gerekli yardımı alamadıkları yönünde. Yine bir başka şikayet konusu ise geçtiğimiz günlerde cuma namazı na muteakip gazi ve şehitlerin adının kullanılıp yardım toplanması konusu. Sayın Prof.Dr.Mehmet Emin AY gazi ve şehit ailelerinin hac baş vurularının ilan yolu ile ve camilerde anons edilerek gerekli duyuruların yapıldığını hacca gitmek isteyen gazi ve şehit ailelerinin 08.02.2017 tarihine kadar baş vurmaları ve baş vuru sırasında gazi ve şehit ailesi olduğunu beyan etmeleri beyan yapıldıktan sonra heryıl kayıt a gerek olmadığını söylediler. Bursa İline ne kadar kontenjan ayrıldığını bizlere kendileri bildirecekler. Bir diğer husus ise gazi ve şehit ailelerinin adına para toplanmadığı toplanmış olsa dahi toplana meblanın mutlak yerine gideceğini bellirti.

    05.06.2015 tarihinde dernek binası önünde derneğimizin 100 üncü münasebeti ile düzenlemiş olduğumuz mevlüt programını bu yılda düzenlemek istediğimizi bu konuda bizlere yardımcı olması konusunda sayın müftümüz den ricada bulunduk ve gerekli katkıyı sunacaklarını söylediler.

    Bursa Müftüsü Prof.Dr.Mehmet Emin AY ve çalışma arkadaşlarına  Bursa İline gelen şehitlerimize ve tüm şehitlerimize yapmış oldukları dua ve katkılardan dolayı şahsım yönetimim ve üyelerimim adına teşekkür eder sağlık ve esenlikler dilerim.

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

 

Paylaş