İNEGÖL VE GEMLİK TE OTURAN GAZİLERİMİZ ZİYARETE GELDİLER

 

       Gemlik te ikamet eden Kıbrıs gazimiz ve ağabeyimiz Sayın Gazimiz Çetin DİZDAROĞLU Bursa ya gelmişken derneğimizi de ziyaret etmek istemiş. Kendisi ile en son Gemlik te şehit cenazesinde bir araya gelmiştik kendisi bizlere ve Gemlik İlçesinde bulunan temsilciliğimizdeki arkadaşlara yardımlarını esirgemiyor. Sayın gazimizle bir süre sohbet etme imkanı bulmuştuk kendisi de bizleri ziyaret ettiği için çok mutlu olduk.

      İnegöl İlçemizde ikamet eden gazimiz Sayın Hayri AYDIN bizleri İnegöl İlçemizdeki aileleri ziyaretlerimizde ve diğer zamanlarda bizlere ve üyelerimize elinden gelen her türlü katkıyı sunmaktadır. Yine sayın gazimiz askerlik görevlerini yaparken hastalanan ve askerlik görevlerini yarıda bırakan arkadaşlarımızı da alarak kendilerine nasıl faydalı olabiliriz konusunda hem bizleri ziyaret etmek hem de bilgi almak istemişler. Bizlerde kendilerine elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret göstereceğiz.

     Gazilerimizle hoş bir vakit geçirdik bizleri ziyaret ettikleri, her zaman yanımızda olup destek verdikleri için kendilerine şahsım yönetimim ve üyelerimin adına teşekkür eder sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim.

                  Metin ŞENOL

                  BAŞKAN  

Paylaş